The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 6. juli 2011

Å ta bilder av tassen og legge dem ut på nett.

Veldig glad for å ha en tass å ta bilder av når det blåser, for i dag har det blåst 2 meter i sekundet (i følge yr)altså har det blåst stiv bris.
Når det blåser så havner det en del landinsekter utpå elva, disse spiser fisken som om det var snop, rart at vi noen ganger tror at fisken teller haletrådene på fluene vi binder.

Blåste 7 tilslag og fikk 2 fisk i kveld, skremte også et par fine, i går følte jeg meg som en utrolig dyktig fluefisker mens i dag har jeg blitt jekket ned i kjelleren igjen ;-), men i mårå så begynne garrantert klekkingane så då ska eg få massse fisk, iallefall t det motsatta blir bevist.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP