The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 5. juli 2011

Mestringsfølelse.

En av grunnene til at jeg fisker med flue er mestringsfølelsen det gir når man får til noe vanskelig, i dag har jeg kjent på denne følelsen til de grader :-).

Jeg spottet en fin fin fisk, fisken ignorerte alle fluene mine helt til jeg la opp et kurvekast med innlagt mend, da steg den og tok flua rolig deilig og naturlig, kurvekast er absurd vanskelig å kontrollere, kurve med mend enda verre, så i dag har jeg bekreftet at microstriping er nok til å få fisken til å ignorere fluer og at jeg er absurd god til å kaste med flue (det siste kommer jeg til å finne ut at jeg ikke er ved neste vanskelige fisk ;-).

Fisken veide 1,6 deilige kilo og jeg lo høyt mens jeg kjørte den, kveldsøkta fisket jeg sammen med metallica og jeg fikk en fisk på 1,1 kilo til "Am I evil" og jeg avsluttet kvelden med å miste en solid fisk til "Noting else matters" vanligvis funker ipod og fiske dårlig men i dag var det gull har kost meg glugg ihjel og jeg er veldig glad for at det ikke var andre fluefiskere som kunne se meg danse i elva, kaste i takt med Lars Ulrick funker også veldig godt :-)

 Har forøvrig kommet skikkelig i feriemodus i dag så det at jeg begynner på jobb igjen om 6 dager passer veldig dårlig.

1 kommentarer:

Rudy 6. juli 2011 kl. 17:14  

Nice story and great pics. Nice to see that the fishing is picking up a bit again.
Cheers,
Rudy

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP