The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

fredag 8. juli 2011

Skumle dyr.

Det er en del av disse svære kjøttbeistene rundt elva, i dag ble de en smule nærgående :-)


Men så lenge disse dyrene er aktive så går det helt fint.

Fortsatt lite Aroni men vi får noen fisk hver dag, har en sterk mistanke om at det ikke kommer til å smelle i løpet av de siste 4 dagene av ferien. 

2 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 8. juli 2011 kl. 12:21  

Som alltid, HØY kvalitet på bildene dine! :)

Anonym 10. juli 2011 kl. 12:35  

Er det jeg som tar feil, men har du hoppet opp et hakk i kvalitet på bildene fra i fjor. Bildene du så langt lagt ut er sinnsykt bra. Utrolig morsomt å følge med på. Takk for at du gjør ørretfebern litt vanskeligere å håndtere.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP