The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 3. juli 2011

Metallica på tv.

Er en god grunn til å gjøre kveldsøkta litt kort, dagens fiske har vært litt for enkelt, det klekker fortsatt ikke nok døgnfluer men jeg har klart å lure alle fiskene jeg har fisket på, jeg lurte til og med en fisk to ganger på under 10 minutter (en veldig dum og feit fisk på 1,2 kilo).

I kveld er det konsert på tv, kald cola på boks og snop i skålå, gidde ikkje å venta på spinnerfall i kveld:-)

2 kommentarer:

Fredrik 4. juli 2011 kl. 00:02  

tror eg må få en kopi av den flua di :)

Anonym 4. juli 2011 kl. 09:49  

Lett ja, det har jeg alltid sagt!

Sjur

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP