The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 3. juli 2011

Trimme torpedoer.

Da er vi på nett igjen, har en smule ustabilt nett her inne så derfor har det blitt litt lite blogging i det siste.

Det klekker fortsatt ikke Aroni i betydelige mengder men de få som kommer lokke ropp fin fin fisk.

Siden sist har vi opplevd en flom fått noen torpedoer og kjent frustrtasjonene som bare vanskelig ørret kan gi, under flommen på 140m3 måtte vi langt opp i elva for å finne klart vann og bedre vannstand noe som var veldig suksessfult (se bilde) i sivkanten i sørestadhølen sto denne bassen og beitet, den veide 2,6kilo :-)

Ellers kan jeg informere Andrè og Oddbjørn om at fisken i strømkanten nedenfor lodgen veide 1,5 deilige kilo og den var seiøst vannskelig å nå ;-)

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP