The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 17. mai 2011

Gratulera med dagen.

Da var 17 mai her og vi har tilbrakt dagen i Bozeman bunadene våre, tro det eller ei men døgnflueklekkingen var avlyst i dag også.

Her står Frode og forteller Vidar at det ikke finnes bedre steder å være på 17 mai enn i elva, jeg holdt på fryse ballene av meg og tenkte ut bedre steder å være, i et varmt badekar med ei deilige dama, i ein varme dusj me ei deilige dama, i ei varme seng me ei deilige dama, i ein varme badestamp me ei deilige dama osv, neste år tar vi med en mobil badestamp og noen deilige damer,  yeah right! som om vi skulle klare å skaffe oss en mobil badestamp til neste år.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP