The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

lørdag 14. mai 2011

Forventninger forhåpninger og annet vås.

Jeg er veldig god til å bygge opp mine egne forventninger, bare jeg får tid til å tenke ut senarioer så er jeg helt bombesikker på at senarioene vil materialisere seg, det rare er at jeg overaskende nok blir motbevist veldig veldig ofte og at jeg aldri lærer.

Denne helgen gledet jeg meg til et portrettfotokurs, det ble avlyst, jeg gledet meg til å gå på fest etter kurset den ble avlyst, siden alle andre ting som kunne vært gøy ble avlyst så gledet jeg meg til å fiske, jeg gledet meg enda mer til å fiske når det begynte å regne klokka ett og alt lå tilrette for en fantastisk fiskedag, men tror du faen meg ikke at klekkingene også var avlyst!

At det eneste bildet jeg hadde å vise frem etter denne helgen var av en bimbo på ferjekaien hadde jeg ikke forventet, men skit au, på 17 mai klekker det helt garrantert ;-)

Ps. Det var ikke bare måka som hadde dette tomme oppgitte blikket i dag.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP