The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 4. april 2011

Vår.

Har tilbrakt helgen på sørlandet sammen med min niese nevø bror svigerinne og far, har ikke fått fisket men fikk fylt en minnebrikke, ble litt inspirert av svarthvitt etter å ha sett noen rå bilder som min bror hadde tatt, mine ble ikke like bra.

Først et bilde av min niese Tuva, en veldig sjarmerende jente som elsker å gå tur i taket.

så et bilde av min nevø som lurer fælt på om det finnes fjell som er høyere enn onkel Øystein

Jeg har blitt sjarmert i senk av disse to denne helgen :-)

Var ute å fisket forje helg, da fikk jeg en halvannekilos sjøørret som var litt for lang til å ofre minnebrikke på ;-)

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP