The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 10. april 2011

Aaallt for fint vær.

Vi var oppe i 18 grader i skyggen i dag, vi skulle egentlig fiske men ble liggende på stranda å nyte været isteden, kastearmen ble stort sett brukt til å kaste stein i vannet, noe som er en dødsynd for oss fluefiskere men når sola skinner så er nesten alt lov, vi klarte å somle oss til ferskere vann for å åpne brunørretsesongen, de andre fikk fisk mens jeg hadde brukt opp karmaen på tung rap og ditto tung gasspedal de 25 milene vi har kjørt idag. Takker mine fiskekompiser for en fantastisk utedag, har ikke brukt lattermusklene så mye som i dag, på veldig veldig lenge.

2 kommentarer:

Ulf 14. april 2011 kl. 16:54  

Jeg har hørt at det var en annen som skremte fisk en times tid før Espen !
:-)

The purist 14. april 2011 kl. 18:41  

Ja å han hadde gangsperr i 2 dagar ittepå hehehehe.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP