The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 11. april 2011

Enda litt fra gårsdagens sommerfiske,

Fikk tatt litt bilder i går, lite fiskebilder men en god del fiskerbilder ;-)

Tegneserie Espen.
og
Fekte Espen.

og sliten etter steinkasting Espen.

Espen har vært litt opptatt med damer å sånn de siste årene men har nå kjøpt leilighet og må fiske isteden for å feste, noe vi setter veldig pris på :-)

1 kommentarer:

Vidar Lunde 15. april 2011 kl. 20:05  

Hehe, synes nok at den godeste Espen har vært lite i elva de siste åra, men det blir kanskje litt mer nå da.? Snart 1.mai og det ser bra ut!

hilsen Vidar

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP