The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 15. august 2010

Et døgn å huske lenge.

Denne helgen så bestemte jeg og Sjur oss for å besøke Wolfram i elva han tilbringer sommeren, vi fikk testet noen av hans ekstremt vakre og absurd gode stenger og etter en del kasting og stangprat så fikk vi oss en omvisning i elva han åpenbart er veldig glad i.

På det ene stedet vi besøkte i elva så fant vi en laks som Sjur fikk lyst å klappe.

etter lik kos ble det en rask tutch and relese.

Etter besøket hos Wolfram var det planen å fiske litt før vi skulle ta en liten tur innom Espen på innflyttings fest, veel, vi hoppet over fiskingen og endte opp et sted hvor det fantses skapninger som iallefall denne kvelden er vakrere en døgnfluer og ørret;-)

Dette bildet har ikke jeg tatt, jeg står å poserer med fangst forstår ikke helt hvorfor fotografen ikke har fått med mer på bildet ;-)

Takker gode venner for en fantastisk flott helg.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP