The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 24. august 2010

Sånn innimellom.


Sånn innimellom så mnå man prøve nye ting, denne helga var det rafting som måtte prøves ut, Espen måtte drikkes ut så da måtte vi bli våte både innvendig og utvendig.
Rafting er litt for spennede etter min mening men alikevel veldig veldig morro tror jeg kommer til å holde meg til fluefiske en stund fremover.
På dette bildet sitter jeg i fronten av båten sammen med Jan Ivar, meg ser du ikke fordi jeg er under vann ;-)

Sånn fiskemessigt så er det veldig rolig om dagen, fikk en sjøbasse på 2,7 forje tirsdag ellers så har jeg nesten ikke fisket, nå til helgen så starter høstfisket opp og da kommer det til å dukke opp en del nye bilder.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP