The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 2. august 2010

Kongelig basse.

Synes Sjur ligner litt på Harald på dette bildet, iallefal den lille biten vi kan se av han, hadde iallefall en kongelig dag i går med stort sett der været som vestlandet kan by på, bortsett fra at det sjokerende nok ikke blåste katter å hunder, det regnet katter og hunder men de blåste ikke.

Sånn tørrfluemsigt så er jeg nede i en liten motivasjons dal, jeg kjørte 12 mil inn til elva på lørdag bare for å få bekreftet at laksefiskerene hadde trødd på fiskene mine så da kjørte jeg like godt de 12 milene hjem igjen med en gang, jeg trenger nok litt mer aveksling før høstelva.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP