The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 24. juni 2009

Måtte ta meg en dag fri fra fisket i dag, fisket begynner å bli for forutsigbart (les kjedelig), men etter noen timer hjemme så kjenner jeg at gløden kommer sigende og jeg ser ikke helt bort i fra at jeg må kjøre inn til elva igjen i kveld for 10 dager til med fiske.

Denne fisken er DYR, en av unskyldningene for å reise hjem i dag var at jeg måtte handle konverter og pola filter hehe, så nå skal jeg komme enda tettere på fisken 8-)) 70-200 + konverter og pola filter koster mange laken og derfor bør jeg klare å få til et perfekt blinkskudd av denne før jeg gir meg, bør nesten nevne at jeg er ganske sikker på at fisken nærmer seg 3 kilo og står nydelig til og suget etter å fiske på den er sinnsykt stort, men jeg tror Jani skal få æren mens vi fotogutta tar bilder av at fisken spiser kunstig flue :-)

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP