The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

fredag 19. juni 2009

Ferie:-)

Jeg har ferie og da går tida mi med til å leke med disse fantastiske skapningene, denne fikk jeg 400 vakbilder av på onsdag å satser på noen tusen til før sesongen er over, fisk får jeg også så kansje det blir bilder av fangst ved neste oppdatering av bloggen ;-). jeg har bare netttilgang de dagen jeg er hjemme på rens men skal prøve å få inn en blogg oppdatering i ny å ne.

3 kommentarer:

Fredrik Leth 19. juni 2009 kl. 11:32  

som sagt tidligere, i klar klasse med Jason Jagger. Sinnsykt bra bilde. Jeg er imponert. Hva bruker du for fotoutrustning?

Bjørn-Tore Holvik 20. juni 2009 kl. 08:41  

Sinnsykt flotte bilder du tar øystein

The purist 24. juni 2009 kl. 17:13  

Takker for bilde skryt, jeg bruker et 40d hus med en 70-200mm 2,8, nå har jeg kjøpt meg en 1,4 konverter slik at jeg komer enda litt nærmere på bildene, bildene dere har sett til nå har vert croppet en del og jeg håper å komme nært nok til å fylle ruta med fisk, om ikke mere så skal iallefall fisken dominere, jeg klare nå å fylle litt under halvparten av bildet med fisk (bildet på det siste bildet jag har lagt ut så er egentlig fisken i senter av bildet og jeg har cropet bort en del i øvre og høyre delen av bildet), Både jeg og jason jagger bruker det samme utstyret så potensialet for å ta like gode bilder som han er tilstede jeg må bare bli litt bedre til å ta bilder først ;-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP