The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 29. juni 2009

Endelig fornøyd med en serie bilder.

Endelig ble jeg fornøyd med en serie med bilder, dette er bilde nr 3 av en serie på 6, bildt er ikke croppet og det er skarep som f :-) skal fylle en del brikker til med bilder som dette i løpet av den neste uken.

Ellers så går fisket greit i varmen det klekkker greit sent sent om kvelden og tidelig på morgenen noe jeg finner en smule slitsomt ;-) har oppnådd årets mål om anntall store så nå er resten av sesongen bare en bonus.

4 kommentarer:

Fredrik Leth 30. juni 2009 kl. 13:15  

amazing puristen! for en skjerpe. snart må jeg ju bestille et bilde av deg.

erik 6. juli 2009 kl. 20:14  

dette er det sykeste jeg har sett! Terningkast yatzi, fullt hus og hele bøtteballetten på en gang.

KIS 16. september 2009 kl. 11:52  

Du har virkelig hevet fotograferingen din til et høyt nivå, imponert!

Anonym 28. januar 2010 kl. 16:44  

Superflotte bilder !
Men, du må benytte deg av muligheten til å skrive litt mer ! :-)

up

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP