The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 24. februar 2013

Ekstrem macro.
Denne våren og sommeren skal jeg prøve å ta bilder av små detaljer på ørret, finner prikker etc.

Dette er forje helgs resultat, det ble mindre bra så jag har byttet litt på fargene for å få dem til å se bedre ut :-) bildene kommer nok til å havne i kategorien abstrakt :-)


Det kommer til å dukke opp en del nærbilder av fiskemat også dette er et bilde av den eneste mysisen jeg fant på forje fisketur.


1 kommentarer:

Ulf 27. februar 2013 kl. 14:21  

Utrolig hva som kommer fram i forstørrelser av små skapninger. Flott bilde Øystein ! :-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP