The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 27. januar 2013

Vinter er absoluttt ikke høytid for en fluefisker ;-)

Da var vi midtvinters og abstinensene er en smule for sterke, har redigert en del bilder fra fjoråret de siste dagene (det hjelper ikke mot abstinenser).

Fant til og med en fugl.
Men mest fisk.
Det har blitt for lite fiske denne vinteren, jag har blitt pysete med alderen, jeg gidder ikke å fiske i 10 minus lenger 8-), men snart skal jeg begynne på årets fotoprosjekt.

Her er et hint om årets prosjekt.

2 kommentarer:

Vidar Lunde 28. januar 2013 kl. 21:27  

Hehe, prosjektene dine varierer voldsomt, Øystein! :-)
Det fuglebildet var meget stilig og viser hvilket potensiale som ligger der - litt mer av det denne sesongen!? Likevel er det jo vakbildene dine som virkelig inspirerer, der har jeg nok forsømt meg noe... Men nå er det ikke så mye mer enn drøyt tre måneder til!

hilsen Vidar

Torbjørn Wingsternes 3. august 2013 kl. 09:07  

Det sort/hvittbildet av svala er en innertier. Ellers mange flotte vakbilder i denne bloggen.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP