The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 1. mai 2012

Sommer, den første dagen i mai.

Helgens fiske ble litt amputert da ryggraden min fikk "bøyd spiker" syndrom, og siden spikeren ikke var helt rett i dag heller så var jeg mer en vakspotter enn en fluefisker, Frode har orden på ryggen og fanget en flott første mai fisk:-)

3 kommentarer:

Anonym 2. mai 2012 kl. 23:02  

Det var en pen 1. mai fisk! Steinflue? eller er Rhodanien i gang allerede?

The purist 4. mai 2012 kl. 20:48  

Steinflue, døgnfluene dukker nok ikke opp på en stund :-(

Henning Sæbø 14. mai 2012 kl. 07:36  

Tror den spottingen din har berga fisk for både den ene og den andre :)
Ikke mye gærnt der nei :)

Gleder meg til å følge deg på bloggen i sommer Øystein. Og forhåpentligvis ta en tur "inn".

Prekas.
Henning

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP