The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 22. april 2012

Det er deilg når fisken biter;-)

Det var egentlig planen at jeg skulle blogge litt hele dagen men siden  3g ikke er tilgengelig over alt så funket det dårlig, men da får vi bare ta alt i et blogginlegg isteden.

Legg merke til overflata på vannet i bakgrunnen, da ser du ett av vestlandets skjeldneste fenomene, nemmelig vindstille, utifra sporene i gresset så prøver frode å fiske en traktor mens Ulf prøver mest sansynelig å finne ut hva traktoren har spist.
Jeg må lære Åge å posere med fisk, ikke ser jeg hale eller hode hmm.
Her ser dere også et skjeldent fenomen, vi steiker fisk, ikke pølser men fisk 8-)
Frode kan både fiske og lage mat ;-)

5 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 23. april 2012 kl. 11:08  

Glimrende blogginnlegg! Fin stemning dere har! :)

Lundefluen 23. april 2012 kl. 12:51  

Herlige oppdatering øystein :) ser du spiser fisken, den er ikke goe det vett eg :) Og dokke fiske på feil plass :))

The purist 24. april 2012 kl. 20:16  

Takker :-), fisken va ikkje værst den, ikkje ofta me tar livet at aure men i akuratt detta vannet tror eg det trengs hehe, latterligt mye fisk på 3-4 hekto8-).

The purist 24. april 2012 kl. 20:19  

har fiska rondt heila vannet Fredrik, men har bare fonne to store å dei vake bare 4 gånger i døgnet så dei har eg ikkje hatt tolmodighet t å venta på hehe.

Lundefluen 25. april 2012 kl. 14:20  

Prøv det lille andre vannet som vi snakket om :)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP