The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 17. mai 2012

Gratulera med dagen.

Vi ha feiret enda en syttendemai i bunadene våre, ingen fangst å skryte av men en dag i elva er bedre enn det meste alikevel:-)

2 kommentarer:

Anonym 6. juni 2012 kl. 14:42  

Begynne å bli litt lei av å se bildet av FM med 17mai flagg. Synes du burde ta deg tid til å oppdatera 1 gang i uka i allefall. Det e et høydepunkt for noen av oss å få rapportane dine.

The purist 6. juni 2012 kl. 21:44  

Bare en god uke igjen til jeg begynner med daglige raporter, for øyeblikket skjer det veldig lite annet enn blåsing i elva, at det blåser i elva er gammelt nytt så det gidder jeg ikke å skrive mer om heheh

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP