The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 11. september 2011

"Katia" kom.

De tropiske stormene forfølger meg, forje helg regnet vi bort mens vi fisket og denne helgen så kom regnet natt til søndag mens jeg brøt meg inn i hytta jeg hadde leid, elva steig en halv meter på en natt og ble ufiskbar.

Dette er resultatet av en halvtimes jobbing med å få opp en dør som hadde gått i vranglås, fikk inn halvparten av bagasjen før døra ikke ville opp, måtte nesten flire litt av karmaen min;-)

Før himmelsens sluser åpnet seg fikk vi gjort unna en solid dose fiske og vi klarte å fange noen deilige høstgule luringer.
Neste helg satser jeg på at "damene" holder seg borte og at vi får en fantastisk fiskehelg.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP