The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 14. juni 2011

Vått i dag gitt.

I dag har det regnet kraftig LENGE, det har også blåst mye LENGE, jeg har lurt 3 fisk men bare fått en opp, jeg har skremt vettet av ca dobbelt så mange,må gjøre noen grep med snøreoppsettet tenker jeg.

Legger med et bilde fra gårsdagens fotoseanse siden dagens regnet bort, regner med at døgnflua på bildet ler høyt av finta si enda.

3 kommentarer:

Leiv Arne Åkset 16. juni 2011 kl. 00:10  

Flott og sylskarpt fiske bilde!

Blir kjekt å følge med de neste ukene å se fangsten!

Anonym 18. juni 2011 kl. 10:20  

Hei Øystein.
Dette bildet her er utrolig bra.
Dine andre og er selfølgelig det, men nå tror jeg jaggu bildene er enda et hakk hvassere :)

Gleder meg til fortsettelsen, og lykke til :)

Mvh
Henning Sæbø

The purist 20. juni 2011 kl. 23:53  

Det er veldig skjeldent at jeg legger ut bilder av fangsten på bloggen Leiv Arne, det er viktigere å få fisken raskt ut enn at det ligger skrytebilder i bloggen, men vakbilder og vas bilder blir det en del av;-)

Helt enig Henning.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP