The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 13. juni 2011

Tassen.

Da har vi fått tatt noen bilder av tassen igjen, vi har det litt morro med ordspill når vi har gitt denne fisken navnet tassen :-)

Har fått sett hvilket potensiale jeg har for vakbilder i dag, dette er kun 1 av ca 100 brukende bilder etter bare en økt, når lyset er litt bedre og døgnfluene litt større så komer dette til å bli knall :-)

2 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 13. juni 2011 kl. 20:32  

Lekkert! Utrolig deilig med digitalt der bare minnebrikka setter begrensninger på antall bilder. Jeg aner ikke hvor mange tusen slides jeg har skutt for til slutt å ende opp med et par brukbare etter en ukes ventetid på fremkalling....men, det var i de glade 80-og 90-årene :D

The purist 20. juni 2011 kl. 23:55  

Ja off, tør ikke tenke på hva en dag med vakbildejakt hadde kostet om man skulle tatt dem med analoge kameraer.

takk :-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP