The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 19. mai 2011

Enda mer tørrblogging.

Nå er jeg klar for årets sesong, ryggen er smidig etter en del besøk hos kiropraktoren og anti alergi sprøyta er tatt, snakk om SVÆR sprøyte i rompeballen, vet ikke om opplevelsen var mest traumatisk for meg eller sykepleieren som satt den.

23 dager igjen til ferie, objektivene er microjustert og fluene er i produksjon

Angrer litt på at jeg ikke tok med kamera til legen i dag, tipper bilder av den opplevelsen hadde brent seg inn i netthinnene deres ;-)

1 kommentarer:

Anonym 29. mai 2011 kl. 23:17  

Jeg er glad du ikke tok med kamera, med de skarpe bildene dine hadde jeg trengt plaster!

-Lars

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP