The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

fredag 24. desember 2010

God Jul.

Ønsker dere alle en flott jul, takker for mange flott opplevelser i året som har gått.

Gleder meg til neste års opplevelser sammen med dere alle :-)

3 kommentarer:

Rudy 26. desember 2010 kl. 23:16  

Same to you Oz!
The hat looks nice, even though it's not very camo ;-)

Robin Fjelldal 31. desember 2010 kl. 16:15  

Og et godt nyttår Øystein. Har hatt glede av å følge deg på bloggen over lengere tid, håper på like mye flotte bilder for ikke å glemme fisk - Neste år! Skål!

The purist 31. desember 2010 kl. 16:40  

Godt nytt år til dere også Robin og Rudy, skal gjøre mitt beste for å tilfredsstille deres behov for fiskeporno neste år også ;-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP