The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 12. desember 2010

NÅ er isen tjokke nå!

Blitt litt flærne fuglebidler.

Denna hønsehauken har vært innom denna helgå, får håpa an holde seg i område sånn at eg kan ta et bra bilde av an, tror an prøvde å ta ein trost rett i nærheten av telte i dag, blei fælanes liv å eg fekk bare lite glimt av an før an va vekk.

Ellers e det fortsatt mye meis det går i, det har dokka opp et ekorn å nåken fuglar så eg ikkje vet navnet på og :-)

3 kommentarer:

Vidar 12. desember 2010 kl. 22:35  

Veldig flott bilde av blåmeisen, Øystein! Når du kjøper sånne dyre leketøy til å ta fuglebilder så blir du vel nødt til å kjøpe ei fuglebok også:) Eller du kan ta bilder av de og legge de ut på nettet, så får du helt sikkert kommentarer på hvilke fugler du har i hagen!

hilsen Vidar

The purist 13. desember 2010 kl. 18:55  

Takk Vidar, fikk hjelp av Frode til å finne ut at jeg hadde tatt bilde av en bjørkefink, trenger ikke bøker når man har gode venner;-)

Ulf 29. desember 2010 kl. 11:53  

Kjempefint bilde av Blåmeisen !
Skarpt var det også. :-)

Hilsen Ulf

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP