The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 29. august 2010

Naboens nye hund?.

Jeg har fisket denne helga men har ikke tatt noen gode bilder av fisk eller fiske så derfor må dere nøye dere med et par bilder jeg har tatt mens jeg "laget" kvelds (frossenpizza)
Jeg forstår ikke helt hvorfor Vidar må gå lange turer i fjellet for å ta bilder av sånner firbeinte, her i byn så beiter de rett utenfor dørene;-)
Jeg har lagd meg et "kontor" i det som tideligere var roterom, så nå sitter jeg å surfer mens jeg ser ut i naturen, disse to rådyrene dukker opp stort sett hver kveld :-), må kansje rigge opp stativet slik at jeg slipper å bruke 6400iso.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP