The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 15. juni 2010

Sulten!!Det skjer lite i elva nå om dagen, masse vind sparsomlige klekkinger og kald fisk = frustrert fluefisker, selv linerla er nok sulten i kveld, var litt sulten selv nå så derfor har jeg funnet ut at når man vasker opp stormkjøkkenet med sjampo så får pølsene en rar smak.

2 kommentarer:

Mamma 2. juli 2010 kl. 18:37  

Ja det har du aldri lært av mammen din...zalo e tingen ! Ha en fin ferie videre !

The purist 5. juli 2010 kl. 23:23  

Kjøpte zalo etter dette eksperimentet, nå gjenstår det bare å vaske opp.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP