The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 17. juni 2010

Alene.

Denne søte lille døgnflua var en av de få døgnfluene jeg har sett i dag, desverre ingen fisk under den heller hmm.

Døgnfluene kommer nok i bøtter og spann snart, jeg må nok bare vente bittelitt mer, i morgen kommer Espen og da får jeg kansje noe å ta bilder av :-) på bildet så ser dere at Aronien blir strålende oransje i solyset i likhet med magen min som blir strålende rosa av å bli eksponert for sol.

1 kommentarer:

Metallian 20. juni 2010 kl. 17:17  

Du er blitt ram med kamera Øystein, mye grombilder her :)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP