The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 7. juni 2010

Lurte deg nesten.

Espen lurte denne litt på lørdag, Preben lurte den litt på lørdag, Espen lurte den litt på søndag, men den ville ikke henge fast så egentlig så var det fisken som lurte oss, takker denne fisken for god underholdning i en veldig forblåst og fiskeløs helg.bare 1 uke igjen til ferie :-)

2 kommentarer:

Anonym 7. juni 2010 kl. 10:08  

Utrolig stilig bilde da. Sommeren er enda lang til å lure den skikkelig.

The purist 7. juni 2010 kl. 23:26  

denne fisken skal lueres Grundig, skal bare ta noen bilder av den først :-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP