The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

fredag 28. mai 2010

Frilans.For første gang i et dyrt hobbyliv så har jeg tjent penger på en hobby, (tjent) er kansje å ta hardt i men jeg har iallefall fått litt igjen, så nå kan jeg kalle meg frilans og slutte å skru ;-) vel kansje jeg må skru litt en stund til slik at jeg kan finansiere et langt dyrt hobbyliv.
De av dere som har lyst å se bildene på trykk må kjøpe det siste nummeret av Jakt & Fiske :-) (det som sikkert kommer på tirsdag)

3 kommentarer:

Anonym 30. mai 2010 kl. 14:03  

Hey østein, cool to hear that you're going PRO ;-)

Is this the fish I think it is????

Cheers,
Rudy

The purist 7. juni 2010 kl. 23:29  

Thanks Rudy, yes it is that fish.

Bjarne Heyerdahl Sætrang 11. juni 2010 kl. 16:48  

Flotte bilder!

Mvh
Bjarne

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP