The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 5. januar 2014

Bloggtørke, en liten oppsummering av bilder jeg ikke har lagt ut tidligere.

Det har blitt lite blogging denne vinteren, har egentlig litt lite å skrive om, vinteren er også av den våte mørke sorten og det passer dårlig med fotografering.

Helgens fiske gav noen småørreter men det er jo godt å komme seg ut.

Enda ett bilde i serien "Frode fisker"

Bare noen korte måneder til disse begynner å vake igjen.

Legger også med ett par bilder fra sommerens tordenstorm, tror ikke jeg har vist disse enda :-)

 Tok ett par bilder av månen også denne sommeren, fikk med en ufo på kjøpet.
Skal prøve å oppdatere bloggen litt oftere fra nå av ;-)

1 kommentarer:

Hel-G 28. april 2014 kl. 21:34  

Utrolig flotte bilder du tar mister. De vakende ørretene er til å bli våt i munnen av. Seriøst bra greier. Håper på mer utove nå som det går mot vaksesong igjen...

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP