The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 28. oktober 2013

En helg på prisutdeling i Oslo.

Stikkord: lite søvn, gullkrok, tom bar, vondt i hode og lang dagen derpå.

Startet lørdagen med å stå opp klokka 5, fløy til Oslo, møtte en tiger.


På kvelden fikk jeg et lite sjokk da jeg fikk en Gulkrok.
En fantastisk hyggelig overaskelse, som var en av årsakene til at barene på rikssenen gikk tom for drikke ;-)
Brukte søndagent til å ta en tur på operataket, hodet mitt føltes litt sånn som bildet.

Takk til Gullkroken og alle jeg møtte på gullkroken for en fantastik hyggelig kveld, en stor takk til alle følgerene av bloggen, det er dere som inspirerer til at jeg utvikler meg som fotograf.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP