The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 17. juni 2013

Ferien har begynt, døgnfluene har ikke fått det med seg.

Da var årets ferie i gang, jeg har installert meg på lodgen og har hatt et par dager med fin vær, lite døgnfluer og få vak.

 Det er mest vaking sent på kvelden men da finner jeg ikke ut hva fisken spiser, dvs. jeg ser hva den spiser men de vil absolutt ikke ha noen av fluene jeg presenterer ;-), blir lett litt fluebinding av sånt.

2 kommentarer:

Sjur Vingen 17. juni 2013 kl. 07:44  

Maur, maur, maur.

The purist 17. juni 2013 kl. 18:46  

Har prøvd maur, noen flere forslag Sjur?

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP