The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

fredag 12. oktober 2012

Svart hvitt foto.

Har fått en forespørsel på vakbilder i svart hvitt i dag og har derfor redigert bilder i kveld.


Har funnet ut at jeg må lese litt mer på hvordan svart hvitt bilder skal se ut men her er iallefall ett av resultatene.

3 kommentarer:

Anonym 13. oktober 2012 kl. 20:47  

Det nederste bildet var magisk flott.
mvh kent

Lars Rasdal 23. november 2012 kl. 13:26  

Fantastisk flott - som alltid. Jeg har fortsatt til gode å se ørretbilder enn er bedre enn dine. Mvh Lars, Ørretbloggen.com

Erling Rustad 12. januar 2013 kl. 00:21  

Dette er slik en så flott skapning skal presenteres! Får hakaslepp av disse vak-bildene dine.
Må gå til innkjøp av SLR ser jeg.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP