The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 26. september 2012

Da var årets tørrfluesesong over:-)

Året det ikke smalt, sommerelva leverte ikke varene og høstelva var tom for fisk, heldigvis har vi gode fiskekompiser å dele de fiskeløse stundene med;-)

Slenger med noen bilder fra helgens fiske:-)

3 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 28. september 2012 kl. 17:37  

Triste greier! Likevel synes jeg du har presentert virkelig gode bilder og gode skildringer på bloggen gjennom sesongen!

:)

The purist 28. september 2012 kl. 18:58  

Ditto :-)

Alice @ My Camper Trailer 3. oktober 2012 kl. 16:19  

Wow! I just love those photos. They are indeed amazing. Thanks. They are wonderful.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP