The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 10. juli 2012

Vak.

I dag viet jeg formidagen til vakbilder, det har ikke vært mange dager med muligheter for vakbilder men i dag var forholdene på min side, det kunne godt ha klekket litt mer men det var nok døgniser til at jeg fikk fylt en brikke med gode bilder :-)

Jeg kommer til å legge ut en del vakbilder de neste dagene :-)

2 kommentarer:

Anonym 24. juli 2012 kl. 15:10  

Flotte bilder! Er de til salgs i fullformat?
Finner ingen kontaktinformasjon.

The purist 24. juli 2012 kl. 21:28  

Takk.

Alt er til salgs ;-)men jeg har ikke fokus på å selge bilder, bare å ta kontakt på mail, oysteinrossebo @ Hotmail.com, bare ta bort mellomrommene.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP