The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

lørdag 21. juli 2012

Og turen gikk.

Og turen gikk til denne.

Det er utrolig hvor forskjellig en elv kan føles etter kun fem dager fri, laksesesongen har startet og jeg føler meg ikke hjemme lenger, over alt så er det laksefiskere som vader på fiskene mine, det er mer vann og temperaturen i vannet har økt, småfiskene har blitt utalige og de store har flyttet på seg.

Fant alikevel et par kilosfisker og en haug med småtasser, jeg koste meg men elva føltes rar og jeg reiste hjem tidlig, bare 10 måneder og 3 uker til neste måned i elva :-)

1 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 21. juli 2012 kl. 23:16  

Synes jeg snart bør se deg i Villmarkslivs fotokonkurranse eller noe liknende...;)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP