The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 15. juli 2012

En måned med fiske er over.

Sesongen i sommerelva er over, og nå er det bare timer igjen til jeg skal på jobb igjen, jeg må erlig innrømme at det er litt deilig å komme hjem men jeg gruer meg til å gå på jobb hehehehe.

Jeg var kun en fisk i fra at sesongen ville vært ok, men siden den ene manglet så får vi si at det var den nest dåligste i manns minne, klekkingene var dårlige og fiskene ble sære ganske tidelig, mest sansynelig er det de store snømengdene i fjellet som er årsaken til det elendige fisket.

på tross av det dårlige fisket så har jeg hatt en fantastisk hyggelig sommerferie med nye og gamle fiskevenner, takk for en fin fin sommer gutter, neste sommer smeller det helt garantert...


2 kommentarer:

off road camper trailer 20. juli 2012 kl. 18:50  

Cool page indeed! Perfect capture. You are really good in photography.

Ulf 13. august 2012 kl. 19:40  

Bilde i verdensklasse, Øystein !

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP