The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 20. juni 2012

Skremmeren.

I dag har jeg skremt vettet av en haug med fisk, mulig at jeg har blitt så feit at jeg er alt for lett å se,enten det eller så leser fiskene bloggen og vet at jeg er ute eter å ta dem.

Her ser dere at jeg er forberedt på kveldens spinnerfallfiske, (det som kunne vært kveldens spinnerfalfiske om dat hade falt spinnere), yggspiralen er det eneste som hjelper på å holde knotten vekk.

2 kommentarer:

mamma 20. juni 2012 kl. 00:40  

får håpe du får fisk på bursdagen din jaffal...og at myggen ikkje spise opp gutten min !Gratulera med dagen !

Andreas 20. juni 2012 kl. 21:28  

Bra triks! :-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP