The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 17. juni 2012

Ferie.

Nå har ferien begynt, og jeg er innlosjert på lodgen, det klekker litt og det er litt vaking men det smeller ikke helt enda.

Nå legge ut noen bilder av interiøret i lodgen, utvendig er ikke lodgen noe å skryte av men inne er det skikkleig koselig.


Vi har tilogmed kastet på fisk i dag.
men vi ser fortsatt mer på blomster enn fisk.

Lodgen har kuer (ikke kjyr) både inne og ute, utsikten kan ingen klage på.

2 kommentarer:

Lundefluen 18. juni 2012 kl. 00:37  

Lodgen ser veldig bra ut, ser frem til at vi skal sitte der å binde "russerfluer" sammen :) Ha en fortsatt fin uke :)

Lundefluen 18. juni 2012 kl. 00:37  
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP