The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 5. februar 2012

Og da var vinteren her.

Snøstorm gidder vi ikke lenger å fiske i så derfor har jeg brukt litt tid på å ta bilder av småfuglene isteden.

Fant ut at det var vanskelig å få fokus på fuglene når det snøer tett så bilder av fugl ble det ikke, derfor bilde av fotoutstyr.

1 kommentarer:

Vidar Lunde 6. februar 2012 kl. 16:41  

Det går fremdeles an å fokusere manuelt, Øystein! :) Eller du kan prøve å fokusere med live wieven (hmm, åssen var det nå vi skrev det ordet da?), hvis fuglene har tid til å vente:) Ellers så nærmer det seg mai nå...

hilsen Vidar

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP