The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

lørdag 17. desember 2011

Julegaver før juleaften.

I fjor vinter foret jeg fuglene i skogen noen hundre meter fra leiligheten, denne foringsplassen ble desverre rasert av drittunger så i år måtte jeg finne meg en ny, jeg fant desverre ingen ny plass før kulda kom og har derfor konsenterert meg om å fore opp like utenfor vinduet mitt.

Fuglebrettet uternfor vinduet har blitt veldig populær og har begynt å trekke til seg kjøttetende flygere :-), denne spurvehauken våknet jeg opp til i dag og i løpet av dagen har jeg sett den jakte småfugl 2 ganger :-), bildet er desverre tatt ut vinduet handholdt, skyhøy iso og lite lys.

Dagens andre julegave kom fra Nederland, en fantastisk flott lærtube til en av mine fluestenger.

 Veel dank, Jan, kees, Ludy.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP