The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 6. november 2011

Ut på tur aldri sur.

Har fått ny telefon, den har en blogg app:-), slik ser det ut når jeg og Frode er på tur, dette er like før vi bryter lydmuren.


Ingen vists å bytte ut bildet Vidar, bytta tittel isteden eg hehehe, fangsten var det ingen vits å ta bilder av,  knur og lyr gjør seg dårlig på bilder, burde kansje tatt bilder av fangsten alikevel for mobilkameraet legger på minst 15 kilo ser jeg ;-)

2 kommentarer:

Vidar 6. november 2011 kl. 10:57  

Hehe, den var stilig! Når du kommer hjem og får sett den på litt større skjerm er jeg ikke helt sikker på om den blir liggende:))
Kanskje du bytter den ut med fangstresultater?

hilsen Vidar

Bjarne Heyerdahl Sætrang 6. november 2011 kl. 11:34  

Hehehe...Glimrende! :)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP