The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 26. september 2011

Da var det slutt på årets tørrfluesesong :-(

Avsluttet sesongen med en hyggelig fisketur sammen med Stian og Sjur, vi fikk mangen sånner som dette.

Vi møtte skogens kongle.
Sjur fikk tatt sine første fisk med selvbygd stang, veldig pent håndtverk Sjur.

og jeg har lagt ved en stor versjon av finnebildet, slik at Stian slipper å ha den lille utgaven av bildet som skjærmbakgrunn, bare klikk på bildet så dukker den store versjonen opp.
Takker for en flott våt og en smule frustrerende sesong, gleder meg allerede til neste sesong bare 7 måneder igen :-(

1 kommentarer:

Anonym 28. september 2011 kl. 11:13  

Takk i like måte!
Sjur

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP