The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 21. august 2011

Sommerfisken som ikke var og høstvær som kommer tidelig.

I forje blogginnlegg skrev jeg at jeg skulle ut å fiske havabbor, veel de var vannskelige å fange i år;-) jeg har fanget en del makrell men de er det ikke værdt å ta bilder av, knur gjør seg heller dårlig på bilder de også, så i dag ligger jeg på sofaen og tar bilder av regndråpene på ruta mi isteden.

I går koste jeg meg mer etter fisketuren enn det jeg gjorde under fisket så det betyr at jeg må bytte bytte ;-) tror jeg må tjuvstarte høstelva, høstværet er jo her.

4 kommentarer:

agronomen 21. august 2011 kl. 17:44  

Skikkelig artig ettermiddag i går :) På tross av den skumle anda!

The purist 21. august 2011 kl. 17:52  

Skikkelig skummel and ja, elle va det ein skikkeligt pysete hond? hehehe.

agronomen 21. august 2011 kl. 18:15  

Becky sa det bare var taktikk, neste gang de møtes skal anda få skikkelig deng!

The purist 21. august 2011 kl. 19:58  

Tøff i tryne på avstand ja, glede meg t andå ska få deng foresten.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP