The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 16. juni 2011

Riks tv suger balle.

Men egentlig er det bra, på lodgen så er det tv og på den er det 3 kanaler (det er tv og 3 kanaler mer enn jeg hadde i fjor) men utvalget i programmer i dag er, mannen som elsket yngve, trekant og hurtigruten minutt for minutt, og dette betaler vi for, stakkars folk som bare har tilgang til Nrk.

Men det blir fluebinding av sånt så her er dagens kreasjoner, 3 superklekkarar alla Preben, og 3 fluffy sætaner (satan sagt med dansk aksang), (sorry for språkbruken mamma men flua heter det) fluffy sætan er en skikkelig overdressa comparadun for urolig vann og den fungerer utrolig bra ( i sterk motsetning til hurtigruten minutt for minutt som må være værdens kjedeligste lengste program).

Fluene ligger oppå boka The dyrfly man's handbook av Frederic M Halford en murstein fra 1913 som jeg har planer om å lese i løpet av ferien, noe som kan la seg gjøre med tanke på hvilket utvalg det er av programmer på tv, nå ble "trekant" nettopp bytta ut med "når brura blei lura".

I dag har jeg foresten sett et vak, blitt solbrent på den lille flekken jeg ikke hadde smurt inn med solkrem og opplevd veldig mye vind.

2 kommentarer:

Fredrik 16. juni 2011 kl. 23:21  

satse på mindre vind de neste dagene, så kanskje :)

Rudy 18. juni 2011 kl. 20:14  

The Dry Fly mans Handbook is a very nice read. I loved the historical bit about the fishing and the bit about riverkeeping was insightful and at times alsa downright hilarious. Have fun reading.
Cheers,
Rudy

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP