The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

mandag 20. juni 2011

Nå 35 år gammel.

Enda en bursdagsfeiring ved elva unnagjort, tror ikke fisken viste at jeg hadde bursdag, den ville nemmelig ikke opp, hmm.
Bilde er av mine 3 favoritt ting i livet, 2 av dem blir det for mye av og en av dem for lite ;-)

2 kommentarer:

Oddbjørn 20. juni 2011 kl. 23:49  

For mye damer og cola og for lite fisking regner jeg med?

Gratulerer med dagen Øystein!

steinar sørensen 4. juli 2011 kl. 00:39  

tja,sneller får man jo aldri nok av!:-)..

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP