The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 11. juli 2010

Ferien over :-(

Da ver årets fiskeferie over, 29 dager med hardt fiskekjør 1 dag uten fiske setter spor på kroppen jeg føler meg nå som en bøyd spiker etter at det har skåret seg litt i korsryggen, armene værker og beina suger etter lange turer opp og ned elva og til tider mye kasting på fisk som ikke er helt villig til å ta.

vanligvis i ørretsesongen så har vi tider på døgnet hvor vi ligger å sover litt i gresset men dette året så har klekkingene vært veldig ustabile og ikke helt lette å finne ut av så da har det blitt en måned med veldig lite søvn så nå blir det noen tidelige kvelder tenker jeg dersom jeg klarer å stille kropsklokka, avsliutter med et vakbilde til.

Nå gjenstår det bare en helg igjen av fisket i eva mi før laksefiskerene tar over så da blir det sikkert tid til litt havabborfiske som jeg satser på at dere får se noe bilder fra.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP